23

Kijken, beleven en proeven


Ook in 2015 is Woertman Nederland weer aanwezig op de Horecava te Amsterdam. De grootste professionele horeca-vakbeurs waar wij graag nieuwe én onze bestaande relaties ontmoeten. Kom langs en maak kennis met ons complete assortiment kwalitatief hoogwaardige horeca-apparatuur en beleef onze speciale demonstraties: ervaar zelf de vele mogelijkheden van de high speed ovens van Atollspeed en de krachtige blenders van Vitamix.

Atollspeed

Als horeca en bakkerijondernemer wilt u graag dat klanten snel, maar zeker ook van kwalitatief hoogwaardige producten kunnen genieten. De apparatuur in uw zaak speelt hierbij een belangrijke rol. De high speed ovens van Atollspeed zijn dankzij hun compacte afmetingen en grootse prestaties  zeer veelzijdig inzetbaar. Voorbeelden van gerechten die uitstekend met deze oven kunnen worden bereid zijn panini’s, pizza’s, snacks, pannenkoeken, lasagnes, muffins en croissants. Kom langs op onze Atollspeed stand (10.114) op de Horecava en ervaar zelf de mogelijkheden.

Vitamix

Het assortiment Vitamix blenders omvat modellen voor het maken van dranken zoals smoothies, ijskofie’s, cocktails en sappen én modellen voor gebruik in de professionele keuken. De Vitamix blenders zijn kwalitatief hoogwaardige en zeer snelle blenders met een gebruiksvriendelijke en innovatieve bediening. En perfect inzetbaar voor zowel koude als warme bereidingen. Tijdens de Horecava verzorgen wij dagelijks meerder speciale demo’s op onze stand (10.200) waarbij het mogelijk is om zelf de mogelijkheden van de Vitamix blenders te ontdekken, beleven en proeven.

Kom kennismaken

Ontdek zelf de vele mogelijkheden van onze professionele horeca apparatuur en bezoek onze stands in hal 10 (standnummers 10.200 en 10.114). De Horecava vindt plaats in de Amsterdam RAI van maandag 12 t/m donderdag 15 januari.

 

 

Sanomat slagroomautomaten

Zummo sinaasappelpersen

Vitamix blenders

Panasonic magnetronovens

Winterhalter vaatwasmachines