19

Woertman 40 jaar!


Woertman Nederland BV is een familiebedrijf dat in april 1975 is begonnen met de verkoop van en service aan Sanomat slagroomautomaten, met destijds één werknemer. Tegenwoordig omvat ons assortiment een zestal kwaliteitsproducten en bestaat het team uit 20 ervaren en betrokken medewerkers.
 

In 40 jaar tijd is er heel wat veranderd en is het bedrijf flink gegroeid. Gestart onder de naam Koeltechnisch Bureau Woertman, naar Woertman De Meern en uiteindelijk de naam Woertman Nederland BV. In de afgelopen jaren is het assortiment uitgebreid en bestaat nu uit 6 producten: Sanomat slagroomautomaten, Panasonic magnetronovens, Zummo sinaasappelpersen, Vitamix blenders, Winterhalter vaatwasmachines en Atollspeed High Speed ovens. Tevens zijn er een aantal zusterbedrijven opgericht waaronder Valmar Benelux (ambachtelijke ijsbereidingsapparatuur) en Woertman België.
 

Kwaliteitsproducten en hoog serviceniveau
Door onze jarenlange ervaring realiseren wij ons zeer goed dat continuïteit en rentabiliteit voor een horeca- en bakkerijondernemer van groot belang zijn. Dit is dan ook de reden waarom wij ons enerzijds hebben toegelegd op de verkoop van uitsluitend apparatuur van hoogwaardige kwaliteit, waardoor uitval tot een minimum wordt gereduceerd. En anderzijds maakt onze specialisatie het mogelijk om onze klanten goed en passend te adviseren én om een uitstekende service te verlenen. Deze manier van werken maakt dat wij succesvol zijn. Ook onze klanten willen wij hartelijk danken voor het vertrouwen! Op naar de volgende 10 jaar!

 

 

Sanomat slagroomautomaten

Zummo sinaasappelpersen

Vitamix blenders

Panasonic magnetronovens

Winterhalter vaatwasmachines