30

Nieuwe Zummo Z22


Tijdens de Horecava 2017 introduceert Woertman Nederland de Zummo Z22: een compacte en snelle sapcentrifuge in het assortiment van Zummo sinaasappelpersen. Ideaal voor horecagelegenheden waar de vraag naar vers bereidde fruit- en groentesappen groot is: de Z22 produceert 2 liter sap per minuut.
 
Zummo Z22De Zummo Z22 heeft een aantal unieke kenmerken. Deze sapcentrifuge heeft een optimale ‘juice fit’. De schraper en het filter zijn zo ontworpen dat het fruit en de groente zorgvuldig gehakt en gecentrifugeerd worden, ook bij gebruik van bladachtige groenten. Het resultaat is smaakvol vers geperst fruit- of groentesap. Ook de reiniging van deze centrifuge is heel eenvoudig: de magnetisch bevestigde mand en andere onderdelen zijn geheel demontabel en dus gemakkelijk schoon te maken. Daarnaast zorgt het geavanceerde materiaal en het nieuwe ontwerp van de behuizing dat de Zummo Z22 in gebruik zeer stil is. En dat is prettig voor zowel de gebruiker als de gast. Samenvattend: De Zummo Z22 sapcentrifuge bezit dezelfde kenmerkende eigenschappen als de sinaasappelpersen van Zummo: Heerlijke smaak, hoog rendement en eenvoudig te reinigen.
 
Wilt u meer informatie over deze nieuwe Zummo sapcentrifuge? Neem dan contact op met Woertman Nederland via telefoonnummer (030) 608 41 41. U kunt de nieuwe Zummo Z22 ook zelf ontdekken op de Horecava van 9 t/m 12 januari. Bezoek onze stand 10.200 in hal 10.
 

 

Sanomat slagroomautomaten

Zummo sinaasappelpersen

Vitamix blenders

Panasonic magnetronovens

Winterhalter vaatwasmachines