De Atollspeed High Speed Oven met touchscreen is het nieuwste model in het assortiment High Speed oven. Atollspeed is een revolutionaire oven die convectie- en magnetronverwarming combineert.

Lees Meer »


De Zummo Z40 is het nieuwe en snelste model in het assortiment van Zummo sinaasappelpersen. Ideaal voor horecagelegenheden en supermarkten.

Lees Meer »


De nieuwe PT serie doorschuif vaatwasmachine van Winterhalter staan garant voor mooie, snelle en energiezuinige wasresultaten.

Lees Meer »


Atollspeed is een zeer snelle revolutionaire oven die geforceerde hete lucht en magnetronverwarming op een unieke wijze combineert voor een perfect eindproduct.

Lees Meer »


Tot eind 2013 kunnen investeringen versnel worden afgeschreven. Het kabinet hoopt hiermee nieuwe investeringen door ondernemingen te stimuleren.

Lees Meer »


Hoe snel kunt u glazen wassen en poleren? Met de Winterhalter stopwatch kunt u bijhouden hoeveel tijd u kwijt bent aan het wassen en poleren van uw glaswerk.

Lees Meer »


Tijdens de Horecava 2013presenteren wij de Zummo Z1 volautomatische sinaasappelpers: het kleinste model in het assortiment van de Zummo sinaasappelpersen.

Lees Meer »


Woertman Nederland breidt haar assortiment blast chillers uit met de Irinox EF 15.1. Dit model voldoet daarmee aan de vraag naar een middelgrote blast chiller voor een aantrekkelijke prijs.

Lees Meer »


Sinds september is de nieuwe klantgerichte website van Woertman Nederland, gespecialiseerd leverancier van professionele horeca en bakkerij apparatuur, live gegaan.

Lees Meer »


Woertman Nederland start in samenwerking met FrieslandCampina Professional een aantrekkelijke actie voor ondernemers die een slagroomautomaat willen aanschaffen.

Lees Meer »


Pagina 2 van 3Eerste   Vorige   1  [2]  3  Volgende   Laatste   
 

 

Sanomat slagroomautomaten

Zummo sinaasappelpersen

Vitamix blenders

Panasonic magnetronovens

Winterhalter vaatwasmachines