Badhotel Domburg
 

Hotel

Als hotelondernemer bent u ook betrokken bij de dagelijkse werkzaamheden gericht op dienstverlening aan de gasten. Service verlenen aan de gasten staat centraal: dat geldt voor de ontvangst-, verblijfs- en vertrekfase. U zorgt ervoor dat het hotel gereed is voor de verkoop van gastvrijheid met oog voor efficiency in alle werkprocessen.

Passend concept vraagt om maatwerk

Wij denken graag met u mee om te bepalen welke apparatuur u nodig heeft. Samen kijken we naar vraagstukken zoals productiviteit, routing, hygiëne en veiligheid. Waar het uiteindelijk om gaat is dat u de apparatuur kiest die in uw hotelkeuken/bar past. Welke apparatuur heeft u écht nodig om uw personeel optimaal te laten werken en uw gasten te kunnen laten genieten?

Ga met ons de dialoog aan om tot een juiste keuze en investering te komen, passend bij uw wensen en budget. Kies hieronder het product waar u interesse in heeft. Wilt u graag direct telefonisch advies? Bel ons dan op (030) 608 41 41.

 

Sanomat slagroomautomaten

Zummo sinaasappelpersen

Vitamix blenders

Panasonic magnetronovens

Winterhalter vaatwasmachines