Restaurant Goesting Utrecht
 

Restaurant

Als restauranthouder weet u het als geen ander: de inrichting van uw keuken levert een grote bijdrage aan een wel of niet geslaagd bezoek van uw gasten. Was de kwaliteit van de drankjes en het eten naar wens? Werd er een goede service verleend? Zat het juiste tempo in het bedienen van uw gasten? Allemaal factoren die beïnvloed worden door de basis, namelijk de inrichting van uw keuken.

Keukeninrichting vraagt om maatwerk

Met de juiste apparatuur in uw keuken kunt u veel kostbare tijd besparen, waardoor de efficiency wordt verhoogd. Belangrijke factoren die een rol spelen bij de aanschaf van de juiste apparatuur zijn de routing, benodigde capaciteit en de locatie van de apparatuur. En denk ook aan de veiligheid en de naleving van de hygiënecode.

Waar het uiteindelijk om gaat is dat u de apparatuur kiest die in uw zaak past. Welke apparatuur heeft u écht nodig? Ga met ons de dialoog aan om tot een juiste keuze en investering te komen, passend bij uw wensen en budget. Kies hieronder het product waar u interesse in heeft. Wilt u graag direct telefonisch advies? Bel ons dan op (030) 608 41 41.

 

Sanomat slagroomautomaten

Zummo sinaasappelpersen

Vitamix blenders

Panasonic magnetronovens

Winterhalter vaatwasmachines