Wie zijn wij

Woertman Nederland is een familiebedrijf dat 40 jaar geleden is begonnen met de verkoop van en service aan Sanomat slagroomautomaten. In de afgelopen jaren hebben wij een aantal specifieke producten aan ons assortiment toegevoegd. Wij bieden nu 5 verschillende soorten producten aan:

Kwaliteitsproducten en hoog serviceniveau

Door onze jarenlange ervaring realiseren wij ons zeer goed dat continuïteit en rentabiliteit voor een horeca- en bakkerijondernemer van groot belang zijn. Daarom hebben wij ons enerzijds toegelegd op de verkoop van uitsluitend apparatuur van hoogwaardige kwaliteit, waardoor uitval tot een minimum wordt gereduceerd. Anderzijds maakt onze specialisatie het mogelijk om onze klanten goed en passend te adviseren en om een uitstekende service te verlenen.

Centraal gelegen kantoor en magazijn

Woertman Nederland bedient de Nederlandse markt en hiervoor beschikken wij over een kantoor met een magazijn centraal gelegen in Nederland, in Nieuwegein. Dit maakt het mogelijk dat vrijwel alle apparatuur uit voorraad geleverd kan worden. Bij ons zijn vijf vertegenwoordigers en tien servicemonteurs werkzaam, die er samen met de vijf medewerkers op kantoor voor zorgen dat onze (potentiële) klanten zo snel en zo goed mogelijk worden geholpen.

 
Bedrijfspand Woertman Nederland

 

Sanomat slagroomautomaten

Zummo sinaasappelpersen

Vitamix blenders

Panasonic magnetronovens

Winterhalter vaatwasmachines