Advies bij aanschaf van apparatuur

Als horecaondernemer of bakker bent u continu bezig met het runnen van uw bedrijf. Of het nu gaat om een hotel, café, restaurant, snackbar, lunchroom of bakkerij: de kwaliteit en presentatie van uw producten zijn zeer belangrijk. De basis hiervoor ligt in de apparatuur: u zult zich oriënteren op de aanschaf van de beste apparatuur om in de dagelijkse praktijk mee te werken.

Demonstraties: in uw zaak of in Nieuwegein

Wilt u eerst graag zien hoe een machine werkt? Dat kan. Wij geven indien gewenst een demonstratie van een machine in uw eigen zaak. U kunt ook naar ons hoofdkantoor in Nieuwegein komen en hier de apparatuur in werking zien die u op het oog heeft.

Proefplaatsingen: praktijktest in uw zaak

Eerst ervaren hoe een machine tot zijn recht komt in uw eigen zaak? Ook dat is mogelijk. Wij plaatsen voor een bepaalde periode een machine en zo kunt u in uw eigen situatie bekijken of deze apparatuur iets voor u is. 

Misschien weet u al precies welke apparatuur u wilt kopen. Wij helpen u graag verder om een weloverwogen keuze te maken in de aanschaf van de benodigde apparatuur voor uw zaak. U krijgt een persoonlijk advies, uiteraard passend bij uw budget.

 

Meer informatie of een afspraak maken

Wilt u meer informatie of een afspraak maken met een van onze vertegenwoordigers? Neem dan contact met ons op via (030) 608 41 41 of per mail: info@woertman.nl

 
Adviesgesprek

 

Sanomat slagroomautomaten

Zummo sinaasappelpersen

Vitamix blenders

Panasonic magnetronovens

Winterhalter vaatwasmachines