Financieringsmogelijkheden

Wij proberen, als Woertman Nederland, onze klanten kwalitatief hoogwaardige en bij de klant passende producten en diensten te leveren. Dit betekent voor ons ook dat wij verschillende financieringsmogelijkheden aanbieden, zodat voor onze klant niet alleen het product of dienst, maar ook de betalingswijze passend is.

Op rekening

Bij deze betalingswijze wordt het product of de dienst bij Woertman Nederland aangeschaft en wordt de factuur na levering verstuurd en binnen 14 dagen voldaan.

Huurkoop

Bij huurkoop wordt het product in eerste instantie voor een periode van 6 maanden gehuurd. Na afloop van de huurperiode kan, maar dat hoeft niet, het product worden aangeschaft. Onze klanten kunnen hierdoor gedurende een periode van zes maanden onze producten uitproberen zonder grote investeringen te hoeven doen, alvorens deze producten desgewenst aan te schaffen. Deze betalingswijze wordt ook vaak gezien als een uitgestelde betaling.

Betaling in termijnen

In het geval van betaling in termijnen wordt een product of dienst aangeschaft bij Woertman Nederland en wordt de factuur middels automatische incasso in een maximaal twaalf maandelijkse termijnen voldaan.

Operational lease

Wanneer onze klanten de betaling over een langere periode dan twaalf maanden willen spreiden, dan is operational lease een mogelijkheid. Hierbij wordt de vordering overgenomen door een leasemaatschappij. Op deze wijze is het mogelijk om de betaling over een periode van maximaal 72 maanden te spreiden.

Neem gerust contact op met Woertman Nederland als u meer informatie over de financieringsmogelijkheden wilt.

 
Financieringsmogelijkheden

 

Sanomat slagroomautomaten

Zummo sinaasappelpersen

Vitamix blenders

Panasonic magnetronovens

Winterhalter vaatwasmachines