In Soest, op een paar honderd meter van Paleis Soestdijk, kun je in de sfeervolle Brasserie De Troubadour genieten van heerlijke drankjes en gerechten. Een iconische plek!
Ervaring Razzo van Dam met Zummo Viva
In mei dit jaar is Brasserie De Troubadour in Soest geopend door de ervaren horeca ondernemers Razzo van Dam en zijn compagnon Peter Spier. Daar ging een grondige verbouwing aan vooraf en ook keuzes voor apparatuur zoals een sinaasappelpers.
Razzo vertelt enthousiast: “Voor mij was het duidelijk dat ik hier ook vers geperste jus d’orange op de kaart ging zetten. Ik had ervaring met andere persmachines, maar wilde over op iets anders.
Tijdens de Horecava zag ik de Zummo Viva die mij opviel vanwege het fraaie design. Een belangrijk punt, omdat ik een compacte sinaasappelpers zocht die ook bij de uitstraling van deze zaak past. We werken nu een aantal maanden met onze Zummo Viva en dat bevalt heel goed. De machine is eenvoudig schoon te houden en is ook heel makkelijk in gebruik. Iedereen kan ermee uit de voeten en in een handomdraai heb je heerlijke verse jus waar onze gasten van genieten”.